Hovedkontor

Teknomed sitt hovedkontor ligger på Skolmar i Sandefjord, kort vei unna E18. Her har vi et stort verksted og gode fasiliteter til å ta imot pasienter og brukere av hjelpemidler. Det er gratis parkering utenfor. Bygget er godt tilrettelagt for rullestol.

Verksted på Kysthospitalet

Teknomed er jevnlig tilstede ved Klinikk for Fysikalsk medisin og Rehabilitering (KFMR) i Stavern (Kysthospitalet). Teknomed har tjenesteavtale med KFMR og med eget verksted på området ligger forholdene godt til rette for å kunne gjøre tilpasninger på hjelpemidler for inneliggende pasienter.

Les mer om Kysthospitalet her https://www.siv.no/steder/kysthospitalet-stavern

Skoklinikken

I både Teknomeds sine lokaler i Sandefjord og i Porsgrunn finnes det skoklinikker med godt utvalg av komfortsko, spesialsko, og ortopedisk sydde sko. Teknomed samarbeider med Klaveness Footwear om drift av skoklinikkene, og åpningstider er de samme som Teknomed for øvrig.

Les mer om utvalget av sko her: http://klaveness.no/

 

Øvrige klinikker og samarbeid

Teknomed er jevnlig tilstede på poliklinikker ved Sykehuset i Vestfold. Teknomed har ansatte med spesialkompetanse på diabetes og disse inngår i teamet på diabetes fotpoliklinikk. Pasienten møter hele teamet på sykehuset, og følges opp av ortopediingeniør i våre lokaler i ettertid der det er behov.

I tillegg samarbeides det tett med Sykehuset i Vestfold for å oppnå best mulig pasientforløp ved amputasjoner.

Teknomeds ortopediingeiører er også å finne på Sandefjord Medisinske Senter og på Solvang habiliteringssenter med jevne mellomrom. 

«Vi skal gjøre vårt ytterste for å sikre beste funksjon og livskvalitet for den enkelte!»

Teknomed, Sandefjord

Skolmar 13, Sandefjord

Hovedkontor og produksjon

Åpningstider:

Mandag til fredag: 08.00 – 16.00 (sentralbord 08:00 – 14:30)

Ta kontakt på : 33 45 45 33 (08:00 – 14:30)

Epost: info@teknomed.no

Teknomed, Verksted kysthospitalet

Kysthospitalveien 61, 3294 Stavern

Åpningstider:

Ta kontakt på: 33 45 45 33 (08:00 – 14:30)